De opkomst van Cloud, Mobility en Internet of Things (IoT) apparaten zorgen voor zeer dynamische IT-omgevingen. Deze complexe infrastructuren zijn nodig om te kunnen innoveren, maar brengen tegelijkertijd grote uitdagingen op het gebied van digitale beveiliging met zich mee.

Trend Micro begrijpt dat organisaties in digitale transformaties behoefte hebben aan slimme, geoptimaliseerde en verbonden beveiligingsoplossingen voor een verbonden wereld.

Hybrid Cloud Security

Voor security geldt: hoe dynamischer de omgeving, hoe dynamischer de security oplossing. De Hybrid Cloud Security aanpak van Trend Micro verbetert de zichtbaarheid en vereenvoudigt het beveiligingsbeheer binnen fysieke, virtuele en cloudomgevingen.

Meer informatie

Netwerkbescherming

Cybercriminelen worden steeds geavanceerder en daardoor lastiger te ontdekken. Alleen met volledig inzicht in alle netwerkactiviteiten kunnen uw klanten hen een stap voor blijven. De netwerkbescherming van Trend Micro detecteert, analyseert en voorkomt geavanceerde dreigingen en gerichte aanvallen rondom en binnen het netwerk.

Meer informatie

User Protection

Waar technologie accelereert, blijft de mens achter als grote risicobron. Trend Micro biedt geavanceerde endpoint security zonder concessies te doen aan de manier waarop uw klant werkt. Zo kunnen uw klanten gebruikers en hun gegevens beschermen – op elk apparaat en in iedere applicatie, ongeacht waar zij op dat moment werken.

Meer informatie