Waar netwerken steeds complexer lijken te worden, focust Sophos zich met haar IT-security oplossingen vooral op eenvoud en betrouwbaarheid. De XG Firewall van Sophos pakt security uitdagingen aan in het gehele spectrum – van netwerken en servers tot alle gebruikte endpoints binnen organisaties – versterkt door eenvoudig management in de cloud. 

Uitstekende zichtbaarheid, bescherming en respons

Zie het. Stop het. Beveilig het.

  • Verborgen risico’s blootleggen; Superieur inzicht in risicovolle activiteiten, verdacht verkeer en geavanceerde bedreigingen helpen u de controle over uw netwerk terug te krijgen.
  • Stop onbekende dreigingen; Krachtige next-gen technologieën, zoals deep learning en inbraakpreventie, houden uw organisatie veilig.
  • Isoleer geïnfecteerde systemen; Automatische dreigingsrespons identificeert en isoleert onmiddellijk besmette systemen in uw netwerk en voorkomt dat bedreigingen zich verspreiden.

Herken verborgen risico's en bedreigingen

De Sophos XG Firewall biedt een ongekend inzicht in uw netwerk, gebruikers en toepassingen rechtstreeks vanuit het browser-based controlecentrum. Daarin heeft u bovendien de mogelijkheid om uitgebreide on-box-rapportages te draaien en Sophos iView toe te voegen voor gecentraliseerde rapportage over meerdere firewalls.

Stop onbekende bedreigingen

XG Firewall biedt de beste bescherming tegen de meest actuele bedreigingen zoals ransomware, cryptomining, bots, wormen, hacks, schendingen en APT’s.

  • Krachtige Sandstorm-sandboxing
  • Deep Learning met kunstmatige intelligentie
  • IPS met hoge performance
  • Geavanceerde bedreiging- en botnetbescherming
  • Webbeveiliging met dubbele AV, JavaScript-emulatie en SSL-inspectie

Primeur: integratie met Deep Learning

XG Firewall is de eerste in de branche die Deep Learning-technologie integreert in de Sophos Sandstorm sandboxing omgeving. Het is ontwikkeld door data-wetenschappers van SophosLabs om de beste detectiegraad te kunnen garanderen. Mede dankzij Deep Learning wordt ongeziene malware in verdachte payloads snel en effectief opgespoord.

Blokkeren van Exploits

XG Firewall integreert een aantal van de beste technologieën van Sophos’ toonaangevende next-gen endpointbeveiliging Intercept X, zoals exploit preventie en CryptoGuard-beveiliging, om malware-exploits en ransomware snel te detecteren. Gecombineerd met ons best presterende Intrusion Prevention System (IPS), zal de XG Firewall een exploit van een kwetsbaarheid op het endpoint of in het netwerk altijd blokkeren.

Houd uw netwerk onder controle

Een doorbraak in de zichtbaarheid en besturing van applicaties.

Gesynchroniseerde app-besturing; Identificeert automatisch honderden onbekende, ontwijkende en aangepaste Windows- en Mac-applicaties, om gemakkelijk prioriteiten te stellen voor de gewenste apps en de apps die u niet gebruikt te blokkeren.

CASB en Cloud-app; Zichtbaarheid van de cloudtoepassing identificeert alle browsertoepassingen en cloudservices om Shadow IT en gegevens die gevaar lopen snel en eenvoudig onder controle te krijgen.

Complete Next-Gen bescherming

De juiste netwerk-, beveiligings-, gebruikers- en app-controle om veilig en compliant te blijven.

Sophos XG Firewall Synchronized App Control