Wat kan RSA voor u betekenen?

De zakelijke security oplossingen van RSA helpen organisaties om digitale bedreigingen te kunnen managen en hun kostbare bedrijfsbezit te beschermen. Schaalbaar, gebruiksvriendelijk, eenvoudig te integreren, robuust en voorzien van gerenommeerde security functionaliteiten.

RSA gelooft erin dat organisaties sommige zaken nooit zouden moeten veranderen, zoals het vermogen om risico’s te durven nemen die de business laten groeien. Zo biedt RSA bedrijven met haar Risico Management platform een veilige basis om de juiste risico’s te kunnen nemen. Want alleen door het nemen van risico’s kunt u het verschil maken. 

RSA heeft een breed portfolio security oplossingen ontwikkeld dat organisaties de kans biedt controle te krijgen over de beveiligingsrisico’s en tegelijkertijd de mogelijkheid biedt om te groeien en zich te blijven onderscheiden. RSA focust zich op 4 oplossingsgebieden:

Identity & Access Management

Help uw klant zijn business te versnellen en identiteitsrisico’s te verminderen, terwijl hij altijd en overal veilige en efficiënte toegang heeft tot zijn bedrijfsdata. RSA SecurID® Suite is een end-to-end Identity en Access Management oplossing met geïntegreerde functionaliteiten als authenticatie, access management, risico analytics, identiteitsbeheer en user lifecycle management. Bovendien ondersteunt de Suite zowel cloud als on-premise systemen.

Meer informatie

Advanced Threat Detection & Response

Het RSA NetWitness® Platform is het meest veelzijdige Security Information & Event Management (SIEM) platform in de markt. Het maakt gebruik van een intelligente combinatie tussen logs, pakketten, endpoints en diepe kennis van cyberdreigingen enerzijds en machine learning en security analytics technologie anderzijds om razendsnel cyberdreigingen op te sporen en te kunnen elimineren.

Geïntegreerd Risico Management

Welke risico’s kunnen uw klanten nemen om hun business te laten groeien en welke niet? De RSA Archer® Suite geeft u volledige controle over de complexe risico’s die organisaties voor hun kiezen krijgen. Als Risico Management platform biedt RSA organisaties in de publieke én private sector alle best practices en een gebruiksvriendelijk software platform om risico’s de baas te blijven.

Fraudepreventie Platform

De RSA® Fraud & Risk Intelligence Suite beschermt gebruikers tegen datalekken, identiteitsfraude en andere hedendaagse cybercrimes op zowel het web als mobiel. Met een fraude opsporingsgehalte van 95%, ruim 1 miljoen geëlimineerde cyberaanvallen en 1,5 miljoen klanten wereldwijd, is RSA het meest efficiënte fraudepreventie platform in de markt.