Vereenvoudigd en veilig toegangsbeheer voor efficiënte beveiliging

De oplossingen voor Access Management van One Identity maken veilig en kostenbesparend toegangsbeheer mogelijk voor uw klanten. Door de creatie van accounts te automatiseren, de mate van toegang nauwkeurig te definiëren en het beheer van identiteiten, wachtwoorden en bestanden te stroomlijnen wordt toegangscontrole bovendien eenvoudig en overzichtelijk.

One Identity biedt services voor o.a. vereenvoudigde authenticatie, gestroomlijnd hybride Active Directory (AD) management, verbeterde wachtwoordcontrole, consolideren van systemen en beveiligd applicatie toegangsbeheer.

Single sign-on en Federatie

One Identity biedt gebruikers een volledig spectrum aan single sign-on mogelijkheden (SSO), van enterprise single sign-on en web single sign-on tot wachtwoord synchronisatie en federatie. Gebruiksvriendelijke tools die de authenticatie van gebruikers, partners en klanten vereenvoudigen en beter beveiligen.

Hybride Active Directory management

Door het automatiseren van veel administratieve taken en management functies kunt u het beheren van gebruikers vereenvoudigen en de controle over accounts en groepen in hybride Active Directory (AD) omgevingen verbeteren. Zo beschikken uw klanten altijd over gestroomlijnde accountbeheer na een Active Directory migratie of consolidatie.

Wachtwoordbeheer

One Identity maakt simpel self-service wachtwoordbeheer mogelijk terwijl de security wordt aangescherpt. Door consistente regels rondom wachtwoordcreatie te combineren met geavanceerde beheerfuncties voor wachtwoorden op ieder platform en in iedere applicatie, kunnen uw klanten kosten besparen en afrekenen met de complexiteit van verschillende wachtwoorden.

Consolidatie en migratie van
ID’s en AD’s

Consolideer verschillende systemen en identiteiten naar bestaande infrastructuren, faciliteer migraties en verleng Active Directories (AD’s) naar niet-Windows systemen. Alleen zo kunnen uw afrekenen met de groeiende complexiteit in hun bestaande omgeving vol on-premise, cloud en gevirtualiseerde systemen.

Toegangsbeheer voor het web

Beveilig en beheer de toegang tot iedere willekeurige browser-based applicatie, inclusief SaaS-applicaties en bedrijfsspecifieke in-house apps die via een browser worden benaderd. De beveiligde toegang tot bedrijfsinformatie geldt ook voor mobiele en remote gebruikers.

Twee-staps authenticatie

Twee-staps authenticatie is de meest effectieve methode om wachtwoordproblemen op te lossen en gebruikersprofielen te beveiligen. Maar niet alle twee-staps authenticatie oplossingen zijn hetzelfde. One Identity biedt twee-staps authenticatie voor zowel on-premise als SaaS-applicaties en geeft organisaties de mogelijkheid een oplossing te implementeren die het beste past bij hun operationele en financiële doelstellingen.