Detecteer en blokkeer bedreigingen beter met Cisco

Of het nu gaat om networking, collaboration, datacenters of security, Cisco levert state-of-the-art oplossingen die klaar zijn voor de toekomst van de business van uw klanten. En dat geldt voor zowel Enterprise omgevingen als het MKB.

De Cisco Security oplossingen zijn ontworpen om effectief samen te werken en de complexiteit van security sterk te vereenvoudigen. Met als doel natuurlijk om de business van uw klanten beter te beveiligen en de IT-infrastructuur nog productiever te maken. 

Next-Generation Firewall

Stop bedreigingen, zie wat er in uw netwerk gebeurt en verlaag de kosten met onze bedreigingsgerichte firewallapplicaties van de volgende generatie.

Onze Cisco Firepower NGFW-applicaties combineren onze bewezen netwerkfirewall met het meest efficiënte IPS-systeem van de volgende generatie binnen onze branche met geavanceerde bescherming tegen malware. U profiteert van meer zichtbaarheid, meer flexibiliteit, meer besparingen en betere beveiliging.

Advanced Malware Protection (AMP)

Profiteer met Cisco Advanced Malware Protection (AMP) van wereldwijde bedreigingsinformatie, geavanceerde sandboxing en blokkering van malware in real-time om inbreuken te voorkomen.

Maar omdat u niet alleen op preventie kunt vertrouwen, analyseert AMP ook doorlopend de bestandsactiviteiten in uw uitgebreide netwerk, zodat u snel geavanceerde malware kunt detecteren, beperken en verwijderen.

Next-Gen Endpoint Security

De geavanceerde Endpoint Security oplossingen van Cisco zorgen voor een veilige verbinding tussen gebruikers. Ze blokkeren zowel bekende als onbekende malware en doen gedegen onderzoek naar incidenten die hebben plaatsgevonden.

Het endpoint security portfolio bestaat uit best-in-class solutions die allen op hun beurt samenwerken in een geïntegreerde architecturen. Dat is de kracht van Cisco.

Cloud Security

Zie en beheer SaaS-apps, beveilig e-mail van Office 365 en detecteer effectief bedreigingen in de openbare cloud met de Cloud Security oplossingen van Cisco.

Het portfolio Cloud Security solutions van Cisco bestaat behalve uit beveiliging van email en SaaS-toepassingen, ook uit best-in-class bescherming (en zichtbaarheid) van de cloud infrastructuur.