Geïntegreerde beveiliging tegen cyberaanvallen van de 5e generatie

Check Point is wereldwijd leider als het gaat om het ontwikkelen van cybersecurity oplossingen voor bedrijven en overheden. De verschillende producten van Check Point beschermen gebruikers tegen cyberaanvallen van de 5e generatie, met een indrukwekkende detectiegraad voor malware, ransomware en andere veelgebruikte technieken.

Check Point Infinity

Check Point Infinity is de enige volledig geïntegreerde cybersecurity architectuur op de markt. De Infinity architectuur beschikt over een gebruiksvriendelijk management en biedt uw klanten gelaagde bescherming in het volledige aanvalsspectrum, van netwerken en endpoints tot cloud en mobiel.

Netwerk Security

Check Point beschikt over de nieuwste en meest geavanceerde data- en netwerkbeveiliging voor zowel het MKB als grotere bedrijven. Alle oplossingen, waaronder Advanced Threat Prevention, Next Generation Firewall en Security Gateway Appliances, zijn geïntegreerd in een next generation firewall platform, waardoor de complexiteit sterk gereduceerd wordt en de totale kosten van de investering (TCO) een stuk lager zijn dan bij vergelijkbare oplossingen.

Endpoint Security

De Endpoint Security oplossing van Check Point wordt geactiveerd op een specifiek endpoint en biedt gebruikers volledige Windows of Mac OS security, inclusief databeveiliging, netwerkbeveiliging, beveiliging tegen bedreigingen en remote access VPN. Doordat de oplossing onderdeel uitmaakt van de geïntegreerde architectuur kunnen aanpassingen en nieuwe regels razendsnel in het gecentraliseerde dashboard worden doorgevoerd.

Cloud Security

De toenemende vraag naar meer efficiënte en wendbare systemen hebben ervoor gezorgd dat steeds meer van uw klanten SaaS, PaaS en IaaS toepassingen zijn gaan gebruiken. Deze cloud services zorgen echter ook voor nieuwe securityrisico’s. De Check Point CloudGuard oplossingen beschermen de data en workloads van uw klant binnen zowel fysieke als virtuele netwerken.

Mobile Security

In een hedendaagse security architectuur mag mobiel ontbreken. Iedere organisatie werkt grotendeels mobiel en om business continuïteit te garanderen, moeten bedrijfsdata en de toegang tot belangrijke documenten goed beveiligd worden. Check Point Enterprise Mobile Security, bestaande uit o.a. Mobile Threat Defense en Mobile Secure Workspace, biedt uw klanten alle tools om veilig mobiel te kunnen werken.