Deepdive in security.

Word een echte expert.

De verkoop en implementatie van security vraagt om specialistische technische kennis. Tegelijkertijd vereist effectieve security een totaalaanpak. Ingewikkeld? Niet met TD Academy.

TD Academy rust uw medewerkers uit met de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen en bouwen van een complete en effectieve securitystrategie. Daarvoor zetten we evenementen, trainingen, workshops, seminars en webinars in. Met de lessons learned kunt u de omgevingen van klanten effectief beveiligen. Zodat uw klanten volledig kunnen vertrouwen op uw dienstverlening.

Alle securitykennis.

In uw achterzak.

Partners verkopen nog vaak losse securityoplossingen. Maar klanten hebben tegenwoordig vooral behoefte aan een strategische partner. Ze zijn op zoek naar een volledige bescherming tegen het complexe dreigingslandschap. Omdat de securitymarkt nogal ingewikkeld is, vinden we het onze verantwoordelijkheid om partners goed op te leiden. We voorzien u daarom van diepgaande kennis, waarmee u zich kunt ontwikkelen tot een kundige IT-securityspecialist in uw specifieke vakgebied.

  • Sales enablement-trainingen. Zodat u zoveel mogelijk securityverkopen realiseert.
  • Technische trainingen. Om de implementatie voor een effectieve ICT-bescherming te vereenvoudigen.
  • Events. Om bij te blijven met alle ontwikkelingen.

Waarom TD Academy?

Dit is wat wij bieden.

01.

Altijd de behoefte scherp.

Vaak weten uw klanten niet waar ze moeten beginnen als het gaat om security. Welke risico’s vormen een bedreiging? Wat zijn precies de uitdagingen? Lastig, want geen enkele klant is hetzelfde. Wat bij de een goed uitpakt, is bij de ander een heilloze weg. Daarom helpen wij u met het herkennen van de securitybehoefte.

02.

Naar een complete aanpak.

Security is meer dan simpelweg enkele sterke oplossingen implementeren. Een silver bullet bestaat niet. Wilt u de klant effectief beschermen, dan zijn een holistische benadering en uitgekiende strategie cruciaal. De klant beschouwt u hierin als raadgever. Dat betekent dat u de businesscase goed moet overbrengen. Tech Data biedt u alle benodigde trainingen om deze rol te vervullen.

03.

Meer dan techniek.

Security houdt zoveel meer in dan technologie. Mensen en processen zijn minstens zo belangrijk. Ook het belang van wet- en regelgeving groeit. Security kan dan ook niet meer zonder goede informatievoorziening. Dankzij onze trainingen kunt u al deze aspecten meenemen in uw dienstverlening richting uw klant.

Sales enablement trainingen

TD Academy

Op dit moment zijn er geen security trainingen beschikbaar. Kijk op academy.techdata.nl voor het volledige aanbod.