Het portfolio van Tech Data Finance Solutions Nederland geeft u toegang tot verschillende en flexibele manieren om technologie aan te schaffen. We bieden daarnaast een reeks financieringsoplossingen aan die specifiek voor het verkoop- en distributiekanaal zijn ontworpen.

Financieringsoplossingen zijn niet alleen beperkt tot hardware vernieuwingen

Tech Data heeft twee primaire product portfolio‘s:
End Point Solutions en Advanced Solutions.

Naast de mogelijkheid om financiering aan te bieden rond beide portfolio‘s kunnen we ook financiering aanbieden voor elk type IT-project dat u maar kunt bedenken. Dus of u nu op het punt staat om een migratie te ondernemen of een software-ontwikkelproject op stapel heeft staan en een betaalbare financieringsoplossing nodig heeft, Tech Data Nederland kan u helpen. Zolang het maar IT- gerelateerd is, kunnen wij u helpen om het te financieren.

Tech Data is een van de belangrijkste aanbieders van financieringsoplossingen voor de IT-branch

Tech Data beschikt over een toegewijd team van ervaren financiële experts die klanten helpen om hun bedrijf te laten groeien door optimaal gebruik te maken van ons krachtige portfolio van financierings-oplossingen. Wij hebben een ruim pallet van fundingpartners in ons netwerk. Hiermee behalen wij voor u synergie, en reduceren wij de calculatietijden en uitbetalings-arrangementen.

Achter elk succesvol IT-project schuilt een slimme financieringsoplossing.

Financieringsoplossingen voor de prijs van “een kopje koffie”

Wat zou u betalen om uw kapitaal intact te houden of uw cashflow gezond te houden?

De financierings-oplossingen die wij aanbieden zijn allemaal zeer concurrerend. Voor sommige van onze klanten kost de financiering hen minder dan de prijs van één kopje koffie per dag. En wanneer u uw behoeften met ons bespreekt, bieden onze financiële experts u zelfs het eerste kopje gratis aan.

Heeft u vragen over deze oplossing?

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met ons via tdsecurity@techdata.com of via 040-2502707.

Neem contact op