De security-markt veroveren?

Wij zetten u front-row.

Hoe? Met onderstaande tips kunt u alvast aan de slag.

01.

Stel u als gids op.

De securitymarkt is ingewikkeld. Er zijn talloze oplossingen voor allerlei dreigingen. Veel partijen verkopen bovendien vergelijkbare producten. Klanten raken daardoor snel overweldigd. Niet voor niets hebben zij behoefte aan een gids. Tech Data voorziet u van alle nodige kennis en middelen om die gidsrol met glans te vervullen.

02.

Vertaal techniek naar de praktijk.

Securityleveranciers gebruiken veel technische en complexe beschrijvingen. Alleen de kenner begrijpt dit. De klant verwacht van u een vertaalslag en wil weten wat dit voor hem betekent. Dat vergt technische kennis én kennis van de klantsituatie. Wij ondersteunen u met beide zaken.

03.

Zorg voor bewijs.

Veel klanten willen bewijs zien dat oplossingen doen wat ze beloven. Een klantcase of testimonial helpt daarbij. Met deze ‘proof points’ creëert u vertrouwen. Bovendien zorgen succesverhalen uit de praktijk voor herkenning bij uw klant. Lastig verhaal? Niet nodig: Tech Data helpt.

U wilt meer securityoplossingen verkopen?

Lees dan onze tips

We hebben onze kennis over en ervaring met security verkopen gebundeld in een overzicht. Met deze nuttige en praktische tips geeft u uw securityverkoop vandaag nog een boost.

Facts & Figures over cybercrime.

Best wel shocking.

Wist u dat …

  • 50% van de mkb-bedrijven in de Benelux al te maken heeft gehad met een cyberincident?
  • in de komende jaren een sterke toename wordt verwacht van phishing en ransomware? De reden: digitale facturering.
  • cybercriminaliteit het Nederlandse bedrijfsleven meer dan 10 miljard euro per jaar kost?
  • ‘gewone’ diefstal jaarlijks slechts 1 miljard euro kost?
  • ondernemers pas na gemiddeld 191 dagen ontdekken dat ze slachtoffer zijn van cybercrime?

Security verkopen?

Dat is uw business veiligstellen.

Cybercriminelen hebben het 24/7 voorzien op de data van uw klanten. Met de verkoop van security stelt u hun business veilig én de business van uzelf.

U wilt meer weten over de ondersteuning die Tech Data biedt als het gaat om security? Vul dan het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op.

Voor al uw securityvragen.

Bent u net als wij overtuigd dat u met de verkoop van security de business van uw klanten én uzelf veiligstelt? Onze experts leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.