Ontwikkelingen gaan razendsnel.

Daarom houden we u up-to-date.

Iedere dag vinden securityexperts wel nieuwe kwetsbaarheden. En elke dag vinden wereldwijd nieuwe aanvallen plaats. Wie zijn klanten goed wil beschermen, moet continu op de hoogte zijn van ontwikkelingen. Niet alleen van de dreigingen, maar ook van de mogelijkheden de risico’s te minimaliseren.

Dat is niet eenvoudig. De ontwikkelingen op securitygebied gaan in een razend tempo. In de waan van de dag is het knap lastig bijbenen. Daarom hebben wij die taak voor een deel op ons genomen. Wij houden u op de hoogte van de zaken die er echt toe doen.

Oplossingen staan niet stil.

Wij dus ook niet.

Securityleveranciers bouwen dagelijks aan hun oplossingen. Ze dichten lekken, voegen nieuwe functies toe en maken hun producten nog beter dan ze al waren. Sommige veranderingen hebben grote gevolgen. Bijvoorbeeld omdat het u nieuwe omzetkansen biedt. Of omdat ze diep ingrijpen in processen bij uw klant. In beide gevallen laten we het zo snel mogelijk weten. Zodat u tijdig maatregelen kunt nemen of de kansen met beide handen kunt aangrijpen.

Gemakkelijk bijblijven.

Direct op de hoogte dankzij onze blog.

U heeft het al druk genoeg. Daarom informeren wij u niet alleen via uitgebreide gesprekken met onze experts. Bij belangrijke ontwikkelingen en updates houden we u snel en eenvoudig op de hoogte via allerlei securityblogs. Uw voordeel? U houdt uw handen vrij voor uw eigen business.

Ons ecosysteem blijft groeien.

Want security is nooit af.

Uw voordelen van ons zeer uitgebreide security-ecosysteem zijn:

  • Altijd tijdig op de hoogte van belangrijke wijzigingen.
  • Bij nieuwe businesskansen informeren wij u direct.
  • U houdt meer tijd over voor uw business.
  • U kiest zelf hoe u up-to-date wilt blijven.
  • Uw actuele kennis zorgt voor vertrouwen bij uw klant.

Good to know.

Feiten over cybercriminaliteit.

71% van de datalekken heeft een financiële oorzaak. Een kwart had spionage als motivatie.

De belangrijkste kwaadaardige e-mailbijlagen zijn .doc- en .dot-bestanden. .exe staat op een derde plaats.

De gemiddelde tijd om een datalek te ontdekken, duurde in 2019 gemiddeld 206 dagen.

Let’s get in contact!

Wij willen graag met u samenwerken. Neem contact op met ons als u ook wilt profiteren van onze snelle updates en bijpraatmomenten.