Meer weten over security?

Let's work together.

Het voorkomen van digitale inbraken. Het zo snel mogelijk doorstarten na een incident. Het omgaan met dataverlies. Security is een breed en complex speelveld met veel deelspecialisaties. Niemand heeft alle kennis in huis. Toch verwachten klanten dat u hen volledig ondersteunt en beschermt. Daarom zetten wij in op kennisdeling en samenwerking tussen partners. Zodat u uw klanten nog beter van dienst kunt zijn.

Partners in crime.

Samenwerken als groeistrategie.

Samenwerking is de sleutel tot een veilige digitale maatschappij. Uit de praktijk blijkt dat partners die samenwerken met andere partners sneller groeien dan bedrijven die alles zelf blijven doen. Bij Tech Data geloven we dan ook sterk in de uitspraak “If you can’t beat them, join them”. Daarom faciliteren we een sterk ecosysteem van partners met verschillende deelspecialisaties.

U kunt natuurlijk uw eigen securitydiensten blijven aanbieden. Toch loont het de moeite om uw portfolio uit te breiden. Dat kan met behulp van de specialistische ondersteuning van andere partners. Hiermee bent u in staat om uw klant nog beter te ontzorgen. En u kunt uw groeidoelstellingen realiseren.

Maar waar vindt u de juiste partners? Bij Tech Data ontplooien we allerlei initiatieven om partners met elkaar in contact te brengen. Dat maakt het selecteren van de juiste samenwerkingspartner makkelijker.

Meer impact door samenwerken.

Uw voordelen van ons partnerecosysteem zijn:

  • U vindt snel de juiste partners.
  • Samenwerking leidt tot een breder portfolio en meer verkoopvolume.
  • U kunt uw klant beter en vollediger van dienst zijn.
  • Via onze events bouwt u aan uw netwerk.
  • Kennisdeling is essentieel binnen security. Ons ecosysteem maakt dit mogelijk.
  • Verbeter uw technische vaardigheden en uw 'soft skills'.

“Wie de beste securitypartners worden in de toekomst? Dat zijn niet zozeer de beste bedrijven, maar degenen met het beste ecosysteem. Zij die dankzij het ecosysteem op een slimme manier zijn getransformeerd en hebben samengewerkt. Concurreer dus niet met andere bedrijven, maar met andere ecosystemen.”

MARC VAN IERLAND Director Advanced Solutions bij Tech Data

Laten we samenwerken!

Wilt u ook profiteren van ons ecosysteem en groeien in uw vakgebied? Neem dan contact op met ons via dit contactformulier. Wij staan voor u klaar.