Be inspired.

En maak het verschil.

Natuurlijk kunt u simpelweg securityproducten verkopen. Maar daarmee laat u uw omzet niet groeien. Ook is het op deze manier lastig om onderscheid te creëren ten opzichte van uw concurrentie. Hoe u het dan toch anders kunt aanpakken? Door op een andere manier zaken te doen. Bijvoorbeeld door het leveren van securitydiensten. Of door misschien zelfs uw eigen diensten te ontwikkelen. Wij inspireren u graag op een manier waarmee u afwijkt van business-as-usual.

Een innovatieve mindset ontwikkelen.

We geven graag inspirerende tips.

De kern van security is het verminderen van risico’s. Dat is best lastig, want dat vraagt een hoge mate van kennis en creativiteit. Hackers scherpen hun tactieken aan. Malware zit steeds slimmer in elkaar. En medewerkers? Die blijven gewoon fouten maken.

Risico’s verkleint u alleen door het zorgvuldig opbouwen van een securityomgeving. Die bestaat uit technologie, maar ook uit veilige processen en bewuste mensen. Wij kunnen u hierbij helpen. We bieden op onze events en via onze content hiervoor inspiratie. Zodat u zaken net even anders kunt aanpakken dan uw concurrent.

Goed voorbeeld doet volgen.

Kennisdeling via workshops.

Regelmatig delen we allerlei praktijkvoorbeelden met u. Door u te inspireren met goede ideeën kunt u een nog sterkere securityomgeving creëren bij uw klant. Dat doen we bijvoorbeeld via workshops, waarin kennisdeling en een persoonlijke benadering centraal staan.

Prikkelende content.

Bijblijven wanneer het u uitkomt.

Natuurlijk: u heeft niet altijd tijd voor events. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom bieden we ook veel content aan op andere manieren. Bijvoorbeeld via blogs, video’s, webinars, infographics en presentaties. Deze content staat vol met direct toepasbare kennis, of juist diepgravende achtergronden. Voor een moment dat het u uitkomt.

Klaar voor de toekomst.

Dit zijn uw voordelen van de inspiratie die wij u bieden:

  • Innovatieve ideeën onderscheiden u van de concurrentie.
  • Inspirerende praktijkverhalen bieden waardevolle kennis.
  • Workshops bieden ruimte voor persoonlijk contact met experts.
  • Direct toepasbare inzichten dankzij waardevolle content.

“Wij zien bewustwording en inspiratie als middelen om nieuwe kansen te creeëren. Door het bieden van allerlei praktische ideeën, bieden wij onze partners de mogelijkheid om de juiste securityoplossing aan te bieden bij de eindklant.”

Marc van Ierland - Director Advanced Solutions bij Tech Data

Team up met
Tech Data!

Wilt u ook profiteren van onze waardevolle content en inspiratievolle events, en groeien in uw vakgebied? Laat het ons weten via dit contactformulier.