Verkoopt u veel of nog weinig security?

Wij maken geen onderscheid.

Partnerprogramma’s zijn vaak opgezet op basis van omzet. U kent de klinkende namen wel: bronze, silver, gold, platinum. Wij doen dat net even anders. Voor ons zijn alle partners gelijkwaardig. Iedereen verdient de beste ondersteuning. Zodat iedereen het maximale haalt uit zijn of haar securitybusiness.

Front-row dankzij ons partnerprogramma.

Een greep uit de voordelen.

01.

Magneet voor talent.

Securitytalent is schaars. Het is belangrijk dat u uw huidige experts vasthoudt en nieuwe aantrekt. Dankzij onze workshops blijven uw werknemers geprikkeld. Bovendien profileert u zich als aantrekkelijke werkgever.

02.

Trouwe klanten.

Hoe wint u de loyaliteit van uw klanten? Door hen het gevoel te geven dat u daadwerkelijk naar ze luistert en ze begrijpt. U bent de partner waarmee ze hun problemen oplossen. Daar helpen we u bij.

03.

Hogere marges.

Security is niet alleen een kwestie van oplossingen verkopen, maar ook van meerwaarde leveren. Dat kan met dienstverlening. Goed voor uw omzet, en voor uw imago. Wij helpen u met het juiste dienstenportfolio.

04.

Indrukwekkende projecten.

Een goede marge is natuurlijk belangrijk. Maar het uitvoeren van mooie en onderscheidende projecten is dat ook. Daarmee etaleert u uw kennis, en trekt u nieuwe klanten aan. Wij ondersteunen u daarin.

05.

Bouwen aan uw netwerk.

Grote projecten aannemen gaat soms lastig alleen. Daarom zorgt Tech Data voor de nodige samenwerkingsverbanden met andere IT-partners.

06.

Anders dan anderen.

Een belangrijke eigenschap van succesvol zaken te doen, is om dingen te ondernemen die anderen niet doen. Handel daarom anders dan uw concurrentie. Dat kan met de securitykennis die u met ons partnerprogramma opdoet.

Laten we gaan samenwerken!

Samen zorgen we ervoor dat we uw ambities waar kunnen maken.