Steeds meer applicaties werken in de cloud. De cloud herbergt hierdoor ook steeds meer data. Data waar uw bedrijfsprocessen van afhankelijk zijn. Deze gegevens moeten daarom net zo goed worden beschermd als de gegevens binnen de bedrijfsmuren.

Ons Cloud Security portfolio beschermt bedrijfsgegevens binnen cloudomgevingen. De oplossingen verzorgen toegang voor personen en systemen die hiertoe bevoegd zijn en beschermen data wanneer deze worden overgebracht van of naar een cloudomgeving.

Ons portfolio

Cloud Access

Verschillende soorten gebruikers moeten toegang krijgen tot verschillende soorten gegevens en applicaties. Cloud Access beheert de identiteit van cloudbeheerders, ontwikkelaars en eindgebruikers. Het geeft hen toegang tot de gegevens die ze nodig hebben voor hun werk. Iedere groep heeft zijn eigen toegangsniveau. Cloud Access biedt verschillende manieren van authenticatie, afhankelijk van de behoefte van de organisatie.

Multi Cloud

Gegevens kunnen worden opgeslagen in een database, datawarehouse, op tape, in een back-upomgeving of op mobiele apparaten. Multi Cloud beveiligt de data ongeacht waar deze zich bevinden. Multi Cloud versleutelt de data zodat onbevoegden deze niet kunnen openen. De data zijn dan beveiligd tegen diefstal, maar ook bij verplaatsing via het internet beschermt de oplossing alle gegevens. De versleuteling gebeurt op basis van HTTPS, SSL en TLS.

Privileged Access Management

Privileged Access Management minimaliseert het risico op datalekken. De oplossing beveiligt, monitort en analyseert kritieke bedrijfsgegevens. Door alle activiteiten bij te houden, detecteert het systeem wanneer verschillende gebruikers toegang proberen te krijgen met dezelfde gebruikersnamen en wachtwoorden. Privileged Access Management blokkeert dergelijke verdachte handelingen direct. Dit vergroot de beveiliging van de gegevens, vereenvoudigt het beheer en zorgt voor compliance.