De security-oplossingen van Trend Micro.

Dit zijn de voordelen.

Trend Micro is uitgegroeid van producent van antivirussoftware tot een securityspecialist met een breed portfolio securityoplossingen. De leverancier wordt geroemd om zijn innovatievermogen en loopt voorop in de toepassing van AI voor het herkennen van dreigingen. Trend Micro’s threat intelligence-netwerk behoort tot de beste van de wereld. Ook is de leverancier zeer succesvol in de markt voor hybrid cloudsecurity.

Trend Micro als sterke marktpartij.

Dit zijn de succesfactoren.

 • Het succesverhaal van Trend Micro begon in 1988. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf maakte furore met zijn krachtige antivirusoplossingen. In de afgelopen drie decennia is die focus verbreed naar cloudsecurity, endpointsecurity en threat intelligence.
 • Trend Micro heeft zich gespecialiseerd in softwarematige securityoplossingen. De opkomst van cloud, het Internet of Things en mobility hebben het huidige portfolio gevormd. Dat bestaat uit vier hoofdonderdelen: endpointsecurity, threat intelligence, netwerkbescherming en cloudsecurity. Volgens Gartner is Trend Micro een ‘Leader’ op het gebied van endpointsecurityplatformen. Vermeldenswaardig is daarnaast de dominantie op het gebied van hybrid cloud-security en software defined computing (SDC). Het heeft op dit gebied een derde van de markt in handen.

De populariteit van Trend Micro.

Dit zijn de redenen.

Trend Micro heeft veel geïnvesteerd in de doorontwikkeling van hun oplossingen. Het beschikt over een zeer hoogwaardig threat intelligence-netwerk dat wereldwijd dreigingsinformatie bij elkaar brengt. Daarnaast levert het bedrijf oplossingen die bij uitstek geschikt zijn voor moderne bedrijfsomgevingen. Zo beschermt Trend Micro Network Defense omgevingen die gebruikmaken van het Internet of Things (IoT) en het Industrial Internet of Things (IIoT), ofwel Industry 4.0. Trend Micro Cloud Security is toegesneden op organisaties met veeleisende workloads in Azure, AWS en Google Cloud.

De voordelen van Trend Micro.

Dit zijn de belangrijkste.

 • Beschermt moderne en complexe omgevingen:
  De oplossingen van Trend Micro beschermen IoT/IIoT-omgevingen en complexe workloads in de hybride cloud.
 • Niet-invasieve endpointsecurity:
  Het endpointsecurityplatform Trend Micro Apex One beschermt tegen spam, phishing, malware en gerichte aanvallen op de e-mailserver, de gateway en SaaS-applicaties zoals Office 365. Centraal uitgangspunt hierbij is dat de oplossing de dagelijks workflows zo min mogelijk verstoort.
 • Hoogwaardig threat intelligence-netwerk:
  Het threat intelligence-netwerk van Trend Micro behoort tot de beste ter wereld. Daardoor staan nieuwe, nog onbekende dreigingen snel op de radar.
 • Gebruiksvriendelijk beheer:
  Trend Micro Hybrid Cloud Security biedt een centraal portaal voor het beveiligingsbeheer van meerdere cloud- en virtuele omgevingen.

De doelgroep van Trend Micro.

Security voor iedereen.

Het portfolio van Trend Micro sluit aan bij zowel het mkb als corporate organisaties. Bovendien ondersteunen de oplossingen een brede reeks aan IT-infrastructuren, waaronder on-premises infrastructuren, hybride cloudomgevingen en multicloudomgevingen. Deze eigenschappen maken het merk interessant voor een breed publiek.

Wij helpen u graag verder

Met inhoudelijke content afgestemd op Trend Micro