De security-diensten van RSA

Dit zijn de voordelen.

RSA biedt diverse platformen die digitale risico’s beheersbaar maken. De leverancier levert vanuit die visie een platform voor SIEM, identiteits- en toegangsbeheer (IAM), risicomanagement en fraudebestrijding.

RSA als sterke marktpartij.

Dit zijn de succesfactoren.

 • Door de sterk toenemende digitalisering groeien ook de cyberrisico’s. Dat heeft de markt opengebroken voor leveranciers die zich richten op de beheersing van die risico’s. RSA loopt in die markt voorop. Het profiteert daarbij van de kennis en inzichten die het heeft opgedaan op het gebied van encryptie. RSA heeft op dat vlak belangrijke standaarden geïntroduceerd die in het huidige securitylandschap een grote rol spelen.
 • Gartner plaatst het bedrijf bij de Leaders in de Magic Quadrants voor Integrated Risk Management Solutions, IT Risk Management, IT Vendor Risk Management Tools en Business Continuity Management Program Solutions.

De populariteit van RSA.

Dit zijn de redenen.

De digitale economie vraagt veel van uw klanten. Een digitale transformatie staat bij veel organisaties hoog op de agenda. Dat creëert nieuwe kansen, maar ook veiligheidsrisico’s. RSA is van mening dat iedere organisatie moet kunnen profiteren van de kansen van technologie. De risico’s moeten daarbij wel inzichtelijk en beheersbaar blijven.

RSA biedt vanuit die visie hoogwaardige oplossingen die organisaties helpen met die risicobeheersing. De leverancier beseft daarbij dat de productiviteit en creativiteit van organisaties niet verstoord mogen worden.

De voordelen van RSA.

Dit zijn de belangrijkste.

 • Veilig en gebruiksvriendelijk toegangsbeheer
  Een belangrijke maatregel voor het verkleinen van cyberrisico’s is het faciliteren van veilige toegang tot applicaties en data. RSA biedt hiervoor SecurID Suite, een oplossing voor identiteits- en toegangsbeheer (IAM). Deze suite ondersteunt een brede range aan inlogmogelijkheden, van biometrische authenticatie tot mobile push. SecurID Suite biedt dankzij de focus op gebruiksvriendelijkheid veilige toegang zonder dat het medewerkers te veel stoort in hun dagelijkse werkzaamheden.
 • Totaalplatform voor risicobeheersing
  Met Archer Suite biedt RSA een krachtig totaalplatform voor risicobeheersing. De oplossing verzamelt en analyseert risicodata en legt zo de pijnpunten bloot. Uw klant ziet dankzij overzichtelijke dashboards precies waar actie nodig is. Met dat inzicht kunnen zij betere beslissingen nemen en de belangrijkste risico’s zo goed mogelijk verkleinen.
 • Effectieve fraudebestrijding
  Digitale fraude is voor veel organisaties een grote kostenpost. Fraud & Risk Intelligence Suite verkleint de kans op incidenten als phishing, datalekken en identiteitsfraude op de mobiel en het web. De oplossing heeft een opsporingsgehalte van 95% en is daarmee een van de meest krachtige fraudepreventieplatformen.
 • Vergroot de zichtbaarheid van dreigingen
  RSA brengt met de SIEM-oplossing NetWitness Platform informatie over dreigingen via allerlei kanalen samen. Het combineert data uit logs, dataverkeer en endpoints en destilleert daar dankzij machine learning waardevolle informatie uit over actuele en reële dreigingen. Op die manier kunnen organisaties ingrijpen voordat incidenten daadwerkelijk plaatsvinden.

De doelgroep van RSA.

Risicobeheersing voor iedereen.

Iedere organisatie, van groot tot klein en ongeacht de branche, heeft te maken met digitale risico’s. De oplossingen van RSA passen dan ook bij een brede doelgroep.

Wij helpen u graag verder

Met inhoudelijke content afgestemd op RSA

Wilt u meer weten?

Wij hebben deze RSA downloads voor u