De security-diensten van One Identity.

Dit zijn de voordelen.

One Identity biedt met haar Identity en Access Management (IAM)-portfolio veilig en kosteneffectief toegangsbeheer. Organisaties beveiligen zo hun omgevingen tegen ongeautoriseerde inlogpogingen. Met vereenvoudigde authenticatie en verbeterde wachtwoordcontrole biedt One Identity gebruiksvriendelijke bescherming tegen cyberincidenten.

One Identity als sterke marktpartij.

Dit zijn de succesfactoren.

 • Organisaties verwerken steeds meer persoonsgegevens. Waardevolle gegevens zijn echter een aantrekkelijk doelwit voor cybercriminelen. Tegelijkertijd zien we ook steeds meer datalekken. Deze ontstaan doordat onbevoegden zich toegang verschaffen tot applicaties en gegevens. Tegelijkertijd wordt de regelgeving rondom gegevensbescherming steeds strenger. Denk aan de komst van de AVG.
 • Die factoren zorgen voor een sterke groei in de vraag naar IAM-oplossingen. One Identity heeft zich vanaf het eerste moment hierop gefocust. Niet zonder succes: Gartner plaatst het bedrijf bij de Leaders in het Magic Quadrant voor Identity Governance and Administration.

De populariteit van One Identity.

Dit zijn de redenen.

Organisaties zijn voor hun kernactiviteiten afhankelijk van hun applicaties. Wanneer onbevoegden toegang krijgen tot deze systemen, kan de schade enorm zijn. Cybervandalisme of gegevensdiefstal resulteren regelmatig in downtime, imagoschade of zelfs boetes. Strikt toegangsbeheer is daarom belangrijk. Maar dit mag medewerkers niet hinderen.

One Identity combineert robuuste autorisatie met gemak voor de gebruiker. Alle oplossingen zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie in het achterhoofd. One Identity is bovendien inzetbaar in allerlei infrastructuren, van mobiel tot on-premises en van cloud tot virtuele omgevingen.

De voordelen van One Identity.

Dit zijn de belangrijkste.

 • Single sign-on en federatie:
  One Identity biedt bedrijven een volledig portfolio van mogelijkheden voor single sign-on (SSO). Van enterprise single sign-on en web single sign-on tot wachtwoordsynchronisatie en federatie. Dat vergroot het gebruiksgemak.
 • Goede ondersteuning van Active Directory:
  De automatisering van administratieve taken en managementfuncties zorgt voor eenvoudig beheer van gebruikers en verbeterde controle over accounts en groepen binnen Active Directory. Ook na een migratie of consolidatie van Active Directory beschikken beheerders altijd over gestroomlijnd accountbeheer.
 • Eenvoudig self-service wachtwoordbeheer:
  One Identity biedt een eenvoudig self-service wachtwoordbeheer. De oplossingen bieden consistente regels rond het aanmaken van wachtwoorden. Dit bespaart kosten en vermindert de complexiteit.
 • Geschikt voor gemengde omgevingen:
  De oplossingen van One Identity zijn zeer geschikt voor organisaties die gebruikmaken van gemengde infrastructuren en systemen. Zo maakt de oplossing verlenging van Active Directories naar niet-Windowssystemen mogelijk. Dat vereenvoudigt het beheer aanzienlijk.
 • Krachtig toegangsbeheer voor webapplicaties:
  One Identity beveiligt de toegang tot iedere webapplicatie. Dat geldt ook voor SaaS-applicaties en bedrijfseigen toepassingen die een interface via de browser bieden. De authenticatie werkt ook voor mobiele gebruikers en gebruikers die zich buiten de bedrijfsmuren bevinden.

De doelgroep van One Identity.

IAM voor iedereen.

Het security-aanbod van One Identity is volledig aanpasbaar op de omgeving en daarmee geschikt voor alle soorten organisaties. Van kleine webwinkels tot grote financiële dienstverleners. Daarnaast zijn de oplossingen geschikt voor on-premises en cloudomgevingen. Het aanbod is volledig toe te snijden op de specifieke behoeften van de gebruiker. Dat maakt One Identity een interessante oplossing voor een breed publiek.