De security-diensten van IBM Security.

Dit zijn de voordelen.

De oplossingen van IBM Security brengen verschillende securitymechanismen samen met data-analyse. Dit ‘intelligent security-immuunsysteem’ verschaft gebruikers volledig inzicht in het netwerkverkeer en de malware die de infrastructuur bedreigen. Organisaties coördineren hiermee hun verschillende securitylagen, zodat ze optimaal op elkaar zijn afgestemd.

IBM als sterke marktpartij.

Dit zijn de succesfactoren.

 • Cyberdreigingen zijn complexer dan ooit. Criminelen zetten geavanceerde technieken in om toegang te krijgen tot netwerken en malware slimmer te maken. Zo omzeilen ze de beveiliging, stelen ze data en gijzelen ze systemen. Bedrijven dienen hier direct op te kunnen reageren om schade te voorkomen. Ook met het oog op de steeds strengere regelgeving rond gegevensbescherming. Zoals de AVG.
 • IBM zet als een van de grootste technologiebedrijven ter wereld zeer geavanceerde technieken in voor zijn securityoplossingen. Big Blue integreert Artificial Intelligence (AI), cloud en collaboration om de nieuwste aanvalsmethodes en malware te blokkeren. Nog voordat ze algemeen bekend zijn bij securityspecialisten.

De populariteit van IBM Security.

Dit zijn de redenen.

Cybercriminaliteit is voor hackers zeer winstgevend. Malafide groepen gaan professioneel te werk om zoveel mogelijk data en uiteindelijk geld buit te maken. Traditionele en reactieve beschermingsmechanismen werken hierdoor niet meer zo goed als enkele jaren geleden. Ondertussen kan de schade enorm oplopen. Bedrijven zijn afhankelijker van hun IT en data dan ooit tevoren.

IBM Security ontwikkelt daarom oplossingen die niet langer reageren op een aanval, maar de aanval volledig voorkomen. De zelflerende algoritmes en rekenkracht van de cloud nemen direct beslissingen op alle verdachte activiteiten op het netwerk. Het intelligente security-immuunsysteem van IBM Security werkt zo op dezelfde manier als een echt immuunsysteem. Het minimaliseert eventuele schade en maakt herhaling onmogelijk.

De voordelen van IBM Security.

Dit zijn de belangrijkste.

 • Artificial Intelligence
  De slimme data-analyse van IBM Watson vergroot de digitale veiligheid bij organisaties. Tools met machine learning, zoals QRadar, vergroten het inzicht in het dreigingslandschap.
 • Cloud
  De cloudgebaseerde securityoplossingen van IBM Security zijn zeer schaalbaar en vereisen minimaal beheer. Zo kunt u uw klant voorzien van de juiste bescherming tegen malware en andere aanvallen.
 • Collaboration
  IBM Security werkt met Collaboration IBM X-Force Exchange. Dit is een open ecosysteem waar 40.000 leden hun kennis en ervaring delen in de strijd tegen cybercriminelen. Zij hebben de beschikking over meer dan 800 Terabyte aan waardevolle informatie rond actieve dreigingen.

De doelgroep van IBM Security.

Security voor iedereen.

IBM Security biedt een zeer breed portfolio aan securitydiensten. Denk aan oplossingen voor identiteitsbeheer en IAM, zoals Trusteer, Secret Server en Privileged Identity Manager. Maar IBM Security biedt ook Cloud Pak for Security, een volledig geïntegreerd platform gebaseerd op Red Hat OpenShift. Ook MAAS360, voor het beveiligen van Bring-Your-Own-Device-omgevingen (BYOD), en machine-learningtool QRadar behoren tot de mogelijkheden. Daarmee heeft IBM Security een interessante oplossing voor iedere omgeving.

Wij helpen u graag verder

Met inhoudelijke content afgestemd op IBM