De security-dienten van Dell Technologies

Dit is waarom organisaties voor Dell Technologies kiezen.

Dell Technologies is een groep bedrijven die bestaat uit Dell, Dell EMC, VMware, Secureworks, RSA en Virtustream. Dell EMC stelt organisaties in staat hun datacenter te moderniseren, automatiseren en transformeren middels een converged infrastructuur, servers, storage en databeschermingstechnologie. Dit zorgt voor een betrouwbare fundering voor bedrijven om hun IT te transformeren op basis van moderne, veilige en bewezen technologie. Duizenden organisaties vertrouwen iedere dag op de Dell EMC server- en storageoplossingen. Door de sterke presence in de wereld van dataopslag heeft het bedrijf ook een enorme kennis over databeveiliging in huis.

Dell EMC als sterke marktpartij.

Dit zijn de redenen.

 • Dell EMC heeft een indrukwekkend portfolio van databeveiligingsoplossingen opgebouwd. Gartner bestempelt de leverancier dan ook als ‘Leader’ op het gebied van security en storage. Hun oplossingen voor back-up & recovery, disaster recovery, data-encryptie en gegevenstoegangsbeheer zijn van het hoogste niveau. Ook zijn deze geschikt voor de meest kritieke businesstoepassingen en meest veeleisende organisaties.

De voordelen van Dell EMC’s securityoplossingen (kenmerken)

Dit zijn de belangrijkste:

 • Policy-gedreven automatische worklows:
  De oplossingen van Dell EMC zijn in hoge mate te automatiseren. Denk aan het automatisch verplaatsen van kritieke data bij een aanval naar een hermetisch afgesloten ‘lock-down’-omgeving.
 • Any Point-in-Time Recovery:
  De geavanceerde back-upoplossingen van Dell EMC laten organisaties eenvoudig terugkeren naar de situatie op elk gekozen tijdstip.
 • Hechte integratie met VMware-omgevingen:
  Dankzij uitgebreide VMware-ondersteuning zijn virtuele machines na een incident eenvoudig en snel te herstellen, eventueel vanuit de native VMware-tools.
 • Gecentraliseerd beheer:
  Een centrale omgeving maakt eenvoudig beheer van databescherming mogelijk, ook van meerdere fysieke locaties. Beheer events, servers en storage vanuit overzichtelijke dashboards.
 • Minimale impact op de productiviteit en workflows van medewerkers:
  De securityoplossingen van Dell EMC verstoren de productiviteit en processen van medewerkers nauwelijks.

De doelgroep van Dell EMC.

Securityoplossingen voor iedereen.

De securityoplossingen van Dell EMC zijn geschikt voor een scala aan infrastructuren en datacenters. Ze kunnen overweg met back-upomgevingen gebaseerd op NAS, ROBO, tape of hardwaresnapshots en bieden support voor de meest complexe applicatie- en datainfrastructuren. Er is ten slotte volledige ondersteuning voor de private, hybride en multicloud.

Wij helpen u graag verder

Met inhoudelijke content afgestemd op Dell Technologies