De security-oplossingen van Cisco.

Dit zijn de voordelen.

Cisco biedt een breed portfolio van securityoplossingen die met name gericht zijn op de beveiliging van bekabelde en draadloze netwerken. Maar met diverse oplossingen voor cloudsecurity beschermt Cisco organisaties ook buiten de bedrijfsmuren. De oplossingen vormen samen een krachtig en coherent geheel in de strijd tegen allerlei dreigingen, van ransomware en hackpogingen tot datalekken en DDoS-aanvallen.

CISCO ALS STERKE MARKTPARTIJ.

Dit zijn de succesfactoren.

 • Cisco kent een lange historie als leverancier van hoogwaardige netwerkcomponenten. Opgericht in 1984 richtte het zich in eerste instantie op routers, maar die focus is in de loop der jaren sterk verbreed. Vanuit hun expertise in netwerkapparatuur hebben ze een sterk en veelzijdig securityportfolio opgebouwd.Het securityportfolio van Cisco bestaat naast next-gen firewalls uit beveiligingsoplossingen voor endpoints, cloudomgevingen en workloads. Ook oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer maken deel uit van de mix. De nadruk ligt daarbij op een hechte integratie en het terugbrengen van complexiteit. Gartner bestempelde Cisco als ‘Leader’ op het gebied van next-gen firewalls.

De populariteit van Cisco.

Dit zijn de redenen.

Cisco zit op de securitymarkt stevig in het zadel. De leverancier is volgens het analistenbureau Canalys de grootste securityleverancier ter wereld wat jaaromzet betreft. Veel organisaties kiezen voor Cisco vanwege het vertrouwen dat het merk uitstraalt. Dat vertrouwen is terecht: de oplossingen behoren tot het beste in hun soort en ook de integratie tussen de verschillende onderdelen is sterk.

De voordelen van Cisco.

Dit zijn de belangrijkste.

 • Gebruiksvriendelijke en krachtige firewalls:
  De Cisco Firepower next-gen firewalls leveren hoge prestaties en zijn gebruiksvriendelijk. Zie bieden een diep inzicht in en krachtige bescherming van het netwerkverkeer. Uw klant profiteert van meer zichtbaarheid, meer flexibiliteit, meer besparingen en betere beveiliging.
 • Doorlopende malwarebescherming:
  Cisco’s Advanced Malware Protection (AMP) beschermt eindpunten in het netwerk tegen malware en andere dreigingen die langs de firewall glippen. De oplossing controleert doorlopend de bestandsactiviteiten en kan zo bij een besmetting snel ingrijpen.
 • Hoogwaardige cloudsecurity:
  Cisco beveiligt e-mail, data, SaaS-toepassingen en andere workloads in de (multi)cloud. Daarmee zorgt het voor de juiste randvoorwaarden voor veilige cloudomgevingen.
 • Kortere hersteltijden:
  Cisco is gespecialiseerd in het verkorten van hersteltijden na een cyberincident. Dat verbetert de continuïteit bij uw klant.
 • Hechte integratie:
  De oplossingen van Cisco zijn ontwikkeld voor een naadloze onderlinge samenwerking.

De doelgroep van Cisco.

Security voor iedereen.

Het portfolio van Cisco omvat oplossingen voor zowel het mkb als corporate organisaties. Bovendien ondersteunen de oplossingen een brede reeks aan IT-infrastructuren, waaronder on-premises infrastructuren, hybride cloudomgevingen en multicloudomgevingen. Deze eigenschappen maken het merk interessant voor een breed publiek.

Wij helpen u graag verder

Met inhoudelijke content afgestemd op Cisco

Wilt u meer weten?

Wij hebben deze Cisco downloads voor u