De security-oplossingen van Check Point.

Dit zijn de voordelen.

Check Point Software Technologies is een securityleverancier die hard- en softwareoplossingen combineert tot een geïntegreerd securityplatform voor totaalbeveiliging. Het combineert bescherming van endpoints, netwerken, mobiele apparaten en cloudomgevingen. Check Point onderscheidt zich met een zeer hoge detectieratio en focust zich op de bescherming tegen dreigingen van de ‘5e generatie’.

Check Point als sterke marktpartij.

Dit zijn de succesfactoren.

 • Check Point is een ‘alleskunner’ als het om security gaat. Het bedrijf biedt oplossingen voor de bescherming van vrijwel alle deelgebieden van de IT-infrastructuur, maar ook voor securitymanagement en compliance. Gartner bestempelt de leverancier als ‘Leader’ op het gebied van firewalls.

De populariteit van Check Point.

Dit zijn de redenen.

Uw klanten kunnen al snel overweldigd raken door de veelvoud aan securityoplossingen. Het beheer van talloze losse oplossingen is tijdrovend en zorgt in veel gevallen voor onnodige overlap of juist hiaten in de beveiliging. Check Point gooit het over een andere boeg. Hun securityplatform Infinity integreert de beveiliging van cloud, mobiele apparaten, endpoints en netwerken in een enkele oplossing.

De voordelen van Check Point.

Dit zijn de belangrijkste.

 • Eenvoudig beheer
  Dankzij een centrale beheerconsole zijn de oplossingen van Check Point eenvoudig te beheren.
 • Hechte integratie
  De oplossingen van Check Point werken naadloos samen. Dankzij de sterke integratie van de verschillende onderdelen neemt de complexiteit sterk af. De totale kosten van de investering (TCO) zijn mede daardoor een stuk lager dan bij vergelijkbare oplossingen.
 • Bescherming tegen geavanceerde dreigingen
  De verschillende producten van Check Point beschermen gebruikers tegen grootschalige en zeer geslepen cyberaanvallen van de 5e generatie.
 • Veilig mobiel werken
  Check Point Enterprise Mobile Security, bestaande uit onder andere Mobile Threat Defense en Mobile Secure Workspace, biedt uw klanten alle tools om veilig mobiel te kunnen werken.
 • Bescherming van virtuele en cloudomgevingen
  De Check Point CloudGuard-oplossingen beschermen de data en workloads van uw klant binnen zowel fysieke als virtuele netwerken.

De doelgroep van Check Point.

Security voor iedereen.

Het portfolio van Check Point sluit aan bij zowel het mkb als corporate organisaties. Bovendien ondersteunen de oplossingen een brede reeks aan IT-infrastructuren, waaronder on-premises infrastructuren, hybride cloudomgevingen en multicloudomgevingen. Deze eigenschappen maken het merk interessant voor een breed publiek.

Wij helpen u graag verder

Met inhoudelijke content afgestemd op Check Point

Wilt u meer weten?

Wij hebben deze Check Point downloads voor u