• 7 april 2020

Met deze 4 oplossingen faciliteert Cisco massaal thuiswerken

Veel meer mensen dan normaal moeten hun werk noodgedwongen thuis uitvoeren. Niet al uw klanten zijn op die explosieve toename aan thuiswerkers berekend. Onze leverancier Cisco maakt het hen iets eenvoudiger, en daarmee ook u als IT-partner. De technologiefabrikant stelt diverse oplossingen voor samenwerking en security tijdelijk gratis beschikbaar.

De kans is groot dat een aanzienlijk deel van de workforce van uw klanten thuiswerkt. Dat zorgt voor allerlei uitdagingen. Het vereist naast discipline en vertrouwen ook een aantal technische voorzieningen voor het behouden van goed teamwork, het faciliteren van meetings en een veilige toegang tot bestanden en applicaties.

Cisco schiet te hulp. Tijdelijk verstrekt de leverancier een aantal gratis nieuwe mogelijkheden voor WebEx en licenties voor securityoplossingen. Een overzicht van de oplossingen:

1. Cisco WebEx

Begin maart breidde Cisco de mogelijkheden van de gratis versie van de conferencingtool WebEx Meetings uit. Zo maakt de oplossing nu kosteloos online vergaderingen tot 100 deelnemers mogelijk. Daarnaast heeft Cisco nu tijdelijk de tijdsrestricties voor de meetings opgeheven. Ten slotte kunnen nieuwe klanten niet de eerste 14, maar de eerste 90 dagen kosteloos van de betaalde varianten gebruikmaken.

2. Cisco Umbrella

Cisco Umbrella is een cloudgebaseerd beveiligingsplatform dat gebruikers ook buiten de firewall bescherming biedt tegen internetdreigingen. Cisco verhoogt tijdelijk de limiet voor het aantal gebruikers, en verlengt ook voor deze oplossing de gratis proefperiode van 14 naar 90 dagen.

3. Cisco Duo Security

Ook voor Cisco Duo Security, de oplossing voor identiteits- en toegangsbeheer, is het maximale aantal gebruikers verhoogd en de proefperiode verlengd.

4. Cisco AnyConnect Secure Mobility Client

Met Cisco AnyConnect Secure Mobility Client zetten werknemers vanuit hun endpoints een VPN-verbinding naar kantoor op, zodat ze ook thuis op een veilige manier bij hun bestanden en applicaties kunnen. Bestaande klanten profiteren tijdelijk van een kosteloze verhoging van de gebruikerslimiet. Daarnaast profiteren nieuwe klanten van een gratis proefperiode.

Tot 1 juli 2020

Cisco stelt bovengenoemde aanbiedingen tot 1 juli 2020 beschikbaar. Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met het Cisco team van Tech Data: cisconl@techdata.com

 

  • Algemeen
  • Endpoint Security
  • Network Security